Nieuwe website museum Bronbeek

Het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek richt zich op de toekomst met de lancering van een nieuwe website. Deze stap markeert ook de aanloop naar een veelbelovende tentoonstelling. 

De vernieuwde website is de eerste digitale mijlpaal op weg naar een geïntegreerde aanpak van alle aspecten van het landgoed en het museum. Met de site presenteert Bronbeek zich op eigentijdse wijze. Bezoekers vinden er informatie over de vele activiteiten, zoals tentoonstellingen, educatieve programma's en evenementen.


Toegankelijker
Na de lancering gaat Bronbeek aan de slag om de archieven, collecties en educatieve materialen online toegankelijker te maken. Dit alles ter voorbereiding op een tentoonstelling over het handelen van de koloniale overheid en de gevolgen daarvan voor de verschillende bevolkingsgroepen. De tentoonstelling opent in de loop van 2024 en moet de bezoekers een onvergetelijke ervaring geven.        

Op de hoogte blijven
Voor iedereen die op de hoogte wil blijven over Bronbeek of geïnteresseerd is in de nieuwe website, Bronbeek is ook te volgen via de socialemediakanalen: FacebookLinkedInX en Instagram.

Vergroot afbeelding Landgoed Bronbeek met zicht op hoofdgebouw, commandantswoning en tamme kastanje
Beeld: Louis Meulstee