Plan je bezoek

Landgoed Bronbeek, tijdelijke tentoonstellingen en café Batavia zijn vrij toegankelijk. Er zijn exposities en wisselende publieksactiviteiten. Kijk voor een overzicht in de agenda.

Let op: de vaste tentoonstelling van Museum Bronbeek is op dit moment gesloten. Heropening van de vaste tentoonstelling is voorzien in 2024. Tot dat moment vinden geplande aanpassingen plaats in het museumgebouw en wordt er gewerkt aan de bouw van een nieuwe vaste tentoonstelling.

Adres 

Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek
Landgoed Bronbeek
Velperweg 147 (let op: stel uw navigatie in op Velperweg 153)
6824 MB Arnhem

Parkeren

U kunt gratis parkeren op landgoed Bronbeek.

Openingstijden 

Open: dinsdag tot en met zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Maandag gesloten (behalve op Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag). Het museum is ook gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag .

Entreeprijzen per persoon

0 t/m 5 jaar: gratis
6 t/m 17 jaar: € 5
Vanaf 18 jaar: € 10
Donateurspas 2024 Vrienden van Bronbeek: gratis
Veteranenpas, Defensiepas, Reservistenpas: gratis
Museumjaarkaart en ICOM-pas: gratis
CJP-pas: € 5
Gids: € 25

Contact 

Bel 026 - 376 35 55. Of stuur een e-mail.

Rondleidingen en groepen

Kantooruitje? Met school, met kinderen, familie of vrienden een bezoek brengen? Een rondleiding aanvragen? Klik hier voor meer informatie en reserveren. 

Eten en drinken Bronbeek

Op de begane grond van het museum vindt u Café Batavia. Hier kunt terecht voor koffie, thee of een verfrissend drankje. Maar ook voor kleine snacks als ijs, chips, chocoladerepen en natuurlijk Indische spekkoek.

Restaurant Kumpulan

Uitgebreid eten? Dat kan natuurlijk ook op Bronbeek! Voor een Indische rijsttafel of andere gerechten bent u van harte welkom in restaurant Kumpulan dat, eveneens op het landgoed, direct naast het museum ligt. Vergeet niet vooraf te reserveren bij de Kumpulan! Bezoek de site, bel 026 - 364 92 94 of stuur een e-mail

Museumwinkel Bronbeek

In Café Batavia kunt u boeken over het koloniale verleden kopen en Indonesische souvenirs.

Wanneer het museum weer open is, kunt u ook de bibliotheek van het Kenniscentrum bezoeken. In de bibliotheek vindt u nieuw verschenen werken over de Nederlandse koloniale geschiedenis. Veel van deze werken zijn ook in Café Batavia te koop. 

Toegankelijkheid

Het museum, tehuis en café-restaurant Kumpulan zijn toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Hulphonden zijn welkom.