Restaurant, reünie- en congrescentrum

Op het sfeervolle landgoed Bronbeek in Arnhem is Reünie- en Congrescentrum Kumpulan gevestigd. Geheel in Indonesische stijl ingericht en onlangs grondig gerenoveerd, omvat Kumpulan een moderne en goed geoutilleerde congreszaal en vergaderzaal – beide voorzien zijn van multimediafaciliteiten – en een Indisch specialiteitenrestaurant, compleet met serre en een fraai terras. 

Indonesië

Mede door de ligging op het historische landgoed Bronbeek, met zijn sterke binding met Indonesië, groeide Kumpulan in de loop der jaren uit tot een exclusief trefpunt voor particulieren, bezoekers van Museum Bronbeek, veteranenverenigingen: instellingen, organisaties en bedrijven die vaak een emotionele band hebben met Indonesië. 

Themazondagen

Al vele jaren organiseert Museum Bronbeek vier keer per jaar een Themazondag samen met Stichting Indisch Erfgoed, stichting Klein Bronbeek, Stichting Kumpulan Bronbeek en Koninklijk Tehuis voor Oud-militairen en Museum Bronbeek. Kom ook! Natuurlijk wordt er dan ook uitgebreid gerijsttafeld. 

Restaurant

Het restaurant van de Kumpulan laat zich uitstekend combineren met een bezoek aan Museum Bronbeek, aan een familielid in het tehuis van Bronbeek, aan een monument of herdenking, of na een wandeling over het landgoed. Of, gewoon, als u daar zin in heeft! 

Let op: vergeet echter niet om hier vooraf een tafel te reserveren! Bij onvoldoende reserveringen kan het restaurant eerder sluiten. 

Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 20.00 uur.
Maandag en dinsdag gesloten.
De keuken geopend van: 12.30 u tot 17.45 uur.
Telefonisch bereikbaar vanaf 10.30 uur.

Lunch, diner, vergaderingen, congressen, reünies, evenementen en Themazondagen Bronbeek