Wonen op Bronbeek

In 1863 ging het Koloniaal Militair Invalidenhuis Bronbeek open. Door de vele aanpassingen in de jaren daarna is het huis uitgegroeid tot een plek waar we trots op zijn: het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek (KTOMMB), een comfortabel thuis voor oudere veteranen met de mogelijkheid tot 24/7 zorg.

Bronbeek is toegankelijk voor alleenstaande oud-manschappen en onderofficieren – zowel mannen als vrouwen – van de Nederlandse krijgsmacht en het voormalig Koninklijk Nederlands-Indisch Leger (KNIL). Wij bieden veteranen van 65 jaar en ouder een betaalbare plek waar zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Bij binnenkomst is zelfstandigheid (zonder zorgindicatie) een voorwaarde. Maar als de bewoner later toch zorg nodig heeft, is er zorg voorhanden.

Wij hebben korte wachtlijsten. Meldt u zich aan, dan begint een procedure waarin u in alle rust kunt beoordelen of Bronbeek bij u past. Als onderdeel van deze aanmeldprocedure komt u onder meer een week bij ons logeren. Wel of niet verhuizen? Wij begrijpen dat dit geen eenvoudige beslissing is en helpen u graag een keuze te maken! 

Vragen?

Download onderstaande brochure of vraag een fysiek exemplaar aan. Direct contact is natuurlijk ook mogelijk. Graag zelfs! Bel of e-mail ons hoofd zorg: 026 - 37 63 555 of loket@bronbeek.nl.

‘Onze bewoners verdienen het om te leven als een koning of koningin. Om de tweede helft van hun leven zo min mogelijk zorgen hebben’